Jubileumboek: Jarige Job

job3_voorkantJob wordt tien jaar en Annemarie Haverkamp schrijft tien jaar columns over hem. Twee keer een jubileum! Om dat te vieren is er een nieuwe bundel: Jarige Job.

In verband met ‘tien jaar Job’ reisde Annemarie met het Liliane Fonds naar Campinas, Brazilië. Daar bezocht ze het revalidatiecentrum Casa da Criança Paralítica, waar kinderen met een handicap worden begeleid. Annemarie ging in dialoog met moeders van kinderen met een beperking in een land dat investeert ten behoeve van het WK-voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016, maar waar weinig geld is voor goede gehandicaptenzorg. De Braziliaanse ontmoetingen hebben geresulteerd in een extra hoofdstuk

Jarige Job is het vervolg op Job, een zeldzaam jongetje (2007) en Job zegt Koekemokke (2009). De jubileumbundel verscheen donderdag 28 november. De boekpresentatie was die avond in boekhandel Polare (voorheen Selexyz Dekker vd Vegt) aan de Marikenstraat 29 in Nijmegen. Annemarie overhandigde het eerste exemplaar aan journalist en presentator Jaap Jongbloed, die al ruim dertig jaar ambassadeur is van het Liliane Fonds.

Jarige Job kost 12,50 euro en is te bestellen via dit formulier of te koop bij boekhandel Polare in Nijmegen.

Lees hier het persbericht.

2 thoughts on “Jubileumboek: Jarige Job

  1. Het is weer een erg mooi boek geworden.

    Je verhalen blijven me aangrijpen. Ze maken me soms boos en verdrietig maar je laat me zeker ook lachen om de avonturen die Job met jullie meemaakt en hoe mooi je er over schrijft.

Reageren is niet (meer) mogelijk.