Annemarie in Spijkers met Koppen

Annemarie Haverkamp is vanmiddag een van de gasten in het radioprogramma Spijkers met Koppen. Felix Meurders interviewt haar over haar nieuw te verschijnen boek Dolgelukkig zijn wij. Annemarie is te horen in het tweede uur, tussen 13.00 en 14.00 uur, op Radio 2.

Om het fragment te beluisteren, klik hier. Het gesprek met Annemarie volgt na 1 uur en 18 minuten.

3 thoughts on “Annemarie in Spijkers met Koppen

 1. Hallo Annemarie,
  We zaten naast elkaar vandaag, ik van die 130 km/u 😉 Ik stond wel even te kijken van je verhaal zeg, die had ik even niet zien aankomen.
  Ik wens je veel succes en mag ik je complimenteren met je website!

  Groet,

  Martijn

 2. Dat je een boek kan schrijven, weet ik inmiddels. Maar dat je zo oprecht, rustig en goed je verhaal kan vertellen, live bij Spijkers met Koppen….dat kunnen er niet veel. Chapeau.

 3. Hallo Annemarie,

  Terwijl jij “pijnlijk eerlijk” was in de uitzending van Spijkers met Koppen, lazen wij in de Volkskrant de aftrap van het nieuwe project Patient in Beeld (patientinbeeld.vk.nl) waarin onze zoon Tom (7) een hoofdrol heeft. Even vroegen we ons af of het niet een overkill aan “eerlijke” verhalen was maar wanneer het samen gaat met een gezonde dosis humor en zelfspot (ikzelf schrijf Willeke.nu op de weblog van Tom http://www.tomdjurre.web-log.nl) kan er wat mij betreft niet genoeg aandacht zijn voor onze bijzondere kinderen.

Reageren is niet (meer) mogelijk.